Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONG BEACH RESORT

   Turkler Mevkii Incekum, 07400 Avsallar, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: deschis in 2006, cu o suprafata totala de 75.000mp este situat in regiunea Incekum, la 20 km de centrul Alanyei si la 90 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati hotel: restaurant principal, 5 restaurante A La Carte, 11 baruri: Snack Bar, Villa Bar, 2 Lobby bars, Coffee House, Beer House, Turkish Coffee, 2 Disco Bars, Wine House, Waterfall Bar, Pool Bar, Beach Bar, Amphi Bar, restaurant miniclub, bufet pentru copii, loc de joaca, cinema, mini disco, plaja privata (nisip si pietricele, cu o lungime de 600 m - prosoape, sezlonguri si umbrele oferite gratuit - acces prin pasaj subteran), piscina interioara, 9 piscine exterioare cu 11 tobogane (piscina principala, 2 piscine pentru adulti si 1 pentru copii in zona vilelor, o piscina cu apa sarata de mare, o piscina la cascada, 2 piscine pentru copii si 1 piscina pentru copii - corabia piratiilor), program de animatie zilnic la piscina si pe plaja, seara cu muzica live si show - uri in amfiteatru, odata pe saptamana seara turceasca, sali de conferinta, acces internet Wi-Fi (contra cost), parcare, schimb valutar.
Divertisment: fitness, volei pe plaja, aerobic, tenis de camp (3 terenuri), tenis de masa, basket, aerobic, gimnastica, step, tir cu arcul, Aquapark si Luna Park.
Facilitati camere: Hotelul dispune de o cladire principala de 9 etaje, 48 de vile cu piscina si 24 vile in zona de gradina; in total 748 camere: camere standard, family duplex, family duplex suite, camere pentru persoane cu disabilitati, junior suite, jacuzzi suite, suite, grand suite si family chalet. Camerele sunt dotate cu: minibar, TV SAT, baie (cada de baie / dus si WC), telefon, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif (gratuit) si balcon.
Standart Room 1 - cu 2 paturi single, canapea, baie, balcon; capacitate maxima 2ad+1c.
Standart Room 2 - cu 1 pat dublu + 1 pat single, canapea, baie, balcon; capacitate maxima 3ad+1c.
Standart Room 3 - cu 1 pat dublu, canapea , baie, balcon; capacitate maxima 2ad+2c.
Family Duplex - cu 1 pat dublu si 2 paturi single in 2 incaperi separate de o usa interconectoare, baie, balcon, capacitate maxima 4ad+1c..
Family Duplex Suit - 2 camere cu usa interconectoare, cu scara interioara: una cu 1 pat dublu + 1 pat single si cealalta cu 2 paturi single, 2 bai (cate una la fiecare etaj), balcon; capacitate maxima 5ad+1c.
Villa - cu 1 pat dublu + 2 paturi single in 2 camere cu usa interconectoare; dispune plaja privata, piscina, sauna (de 1 pers - contra cost).
Family Chalet - cu 1 pat dublu + 2 paturi single in 2 camere cu usa interconectoare, baie, balcon, terasa.
Junior Suite - 1 pat dublu + 2 paturi single in 2 camere cu usa interconectoare, 2 bai, 2 balcoane.
Jacuzzi Suite - 2 camere cu usa interconectoare, baie, sauna, jacuzzi, LCD TV, balcon.

Website hotel: http://www.longbeach.com.tr/resort/index.asp

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie