Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIMAK LARA DE LUXE HOTEL & RESORT

de la
1827 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.10.2024 - 12.10.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: construit in 2006, cu o suprafata totala de 50.000mp, hotelul este localizat in Lara, la 13 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati hotel : restaurant principal, restaurant A`La Carte (italian, turcesc, indian, mexican, pescaresc, chinezesc), baruri, doctor, baby sitting, spalatorie, telefon, fax, internet, salon de infrumusetare, rent a car, magazine, plaja privata (nisipoasa, sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit), piscina interioara incalzita cu tobogan, piscina exterioara, baie turceasca, sauna, sala de fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, sporturi nautice, masajul, centrul SPA, cursuri de tenis si echipament, nocturna pentru terenul de tenis, biliard, bowling, program de animatie in timpul zilei si seara, mini club pentru copii.
Facilitati camere: 446 camere, dotate cu: baie cu dus/cada, uscator de par, AC, telefon, seif, minibar, TV LCD, acces internet (gratuit), balcon. Camere standard room: suprafata 32mp, grad maxim de acomodare 2ad+1c; family room: suprafata 65mp, grad maxim de acomodare 2ad+2c. (doua camere separate de o usa glisanta; living + dormitor); jacuzzi suite: suprafata 70mp.

Website hotel: http://www.limakhotels.com/index.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.