Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL

de la
1538 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.10.2024 - 03.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: construit in 2002, renovat in 2014, cu o suprafata totala de 54.000mp, hotelul este situat pe plaja din Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurante A la Carte (italian, turcesc, japonez, cu fructe de mare, mexican, indian), baruri in diferite locatii din complex, plaja privata (nisipoasa, 100m lungime; sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit), 5 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, piscina interioara, aqua park cu 4 tobogane, sala fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, teren de tenis, basket, volei, volei pe plaja, sporturi nautice (contra cost), program de animatie in timpul zilei si diverse spectacole seara, mini club pentru copii, sali de conferinta, parcare (exterioara si interioara), shopping center, amfiteatru., centru SPA. si Wellness (contra cost), internet cafe (contra cost), teren de golf.
Facilitati camere: 375 de camere dispuse in 2 cladiri: Principala si Resort; toate dotate cu: balcon, baie cu cada / dus, uscator de par, A/C centralizat, telefon direct, mocheta, seif, mini bar, TV-SAT, acces internet (gratuit). Camere: standard room: grad maxim de acomodare 2ad+2c, suprafata cuprinsa intre 35 - 40mp; duplex: grad maxim de acomodare 4ad+1c, suprafata 60mp; family room: grad maxim de acomodare 3ad+1c, suprafata 40 - 45mp (2 incaperi cu usa interconectoare); jacuzzi suite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.