Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LILYUM HOTEL & SPA

   Evren Mahallesi Sahil Caddesi | Evrenseki, Side, Manavgat 07600, Turkey, Side, Vezi locatia pe harta

Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 500 de metri de malul mării, Side Lilyum Hotel & Spa are o zonă proprie de plajă cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite, piscine interioare şi în aer liber şi facilităţi de spa. Hotelul pune la dispoziţie camere cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon. Sunt disponibile servicii gratuite de transfer la plajă.
Micul dejun tip bufet este disponibil zilnic. Restaurantul-bufet principal serveşte preparate tradiţionale şi internaţionale. La restaurantul à la carte Ottoman puteţi încerca o selecţie de preparate otomane. Gozleme, o patiserie cu produse tradiţionale turceşti delicioase, este disponibilă pe plajă între orele 11:30 - 15:00.
Zona piscinei şi plaja sunt ideale pentru a vă relaxa şi a vă bucura de soare. Facilităţile spa includ o baie turcească, o saună şi servicii de masaj. De asemenea, există şi un loc de joacă pentru copii.
Centrul oraşului Side, unde se află Templul lui Apollo, se află la 8 km de Side Lilyum Hotel & Spa. Aeroportul Antalya este la 60 km. Parcarea privată este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie