Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARISSA AKMAN PARK HOTEL


Descriere

Hotel Larissa Club Akman Park Kemer este situat la 55 km de aeroportul din Antalya, la doar 8 km de Kemer, în Camyuva, pe plaja. Hotelul a fost construit în 1995, suprafata totala de 10000 mp, ultima renovare a fost facuta în 2008. Hotelul este format din 11 cladiri de 3 etaje: - 142 camere standard (max. 2+1 pers., 22 mp). Hotel economic pe plaja, cu un tobogan de apa. Camera: - Dus - Uscator de par - Aer conditionat individual - TV - Telefon - Minibar (gol) - Seif (contra cost) - Pardoseala - gresie - Balcon - Servicii de curatenie si intretinere - zilnic - Schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamâna Dotari si servicii: - Restaurant principal - Restaurant a la carte (contra cost) - Bar - Piscina in aer liber - Tobogan de apa - Doctor la cerere Pentru copii: - Piscina pentru copii - Tobogan de apa pentru copii - Loc de joaca pentru copii - Mini-club (3-12 ani) Plaja: proprie, nisip - pietris, ponton. Umbrele, sezlonguri - gratuit. Piscina: umbrele, paturi si saltele - gratuit. Prosoape de plaja: cu garantie.
Hotel Larissa Club Akman Park Kemer este situat la 55 km de aeroportul din Antalya, la doar 8 km de Kemer, în Camyuva, pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.