Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA

   Karaburun Mevkii Okurcalar, Antalya, 07415 Okurcalar, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
888 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.09.2024 - 11.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Oferind un centru spa și o saună, Laguna Beach Alya Resort & Spa se află în Alanya. Hotelul are o piscină în aer liber, tobogane cu apă și o zonă de plajă privată. Oaspeţii pot lua masa la restaurant sau o băutură la bar. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate. De asemenea, parcarea privată este gratuită.
Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele unități includ și o zonă de relaxare. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată și balcon privat. Pentru mai mult confort, aveți la dispoziţie articole de toaletă gratuite, papuci şi un uscător de păr.
La proprietate există o recepție cu program nonstop, un lounge comun și un salon de coafură. În plus, Laguna Beach Alya Resort & Spa asigură un serviciu de închirieri de biciclete și mașini.
Laguna Beach Alya Resort & Spa se găsește la 29 km de plaja Kleopatra, la 30 km de Autogara din Alanya și la 32 km de Alanya Aquapark. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Gazipașa, situat la 74 km.

Website hotel: http://www.alyahotels.com/Laguna-Beach/default-en.htm

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie