Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL

de la
694 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Situat la 65 km de aeroportul Antalya, la 5 km de orasul Kemer, in localitatea Camyuva, la 50 m (Main Building), la 80 m (Anex), la 800 m (Villa) peste drum de plaja proprie.
Facilitati camere: Construit in anul 2007, suprafata totala este de 16 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2015. Hotelul are o cladire cu 4 nivele (Main Building), cladirea Annex cu 4 nivele si 6 Villa cu 2 nivele.
Main Building:
- 203 standard room (2 camere pentru persoanele cu dizabilitati, max. 2+2 pers., 25-30 m2);
- 15 family room cu 2 camere (2 dormitoare, max. 3+1 pers., 35-43 m2).
Annex:
- 110 standard (o camera pentru persoanele cu dizabilitati, max. 2+1 pers., 20-25 m2).
Villa:
- 6 villa cu doua nivele (nivelul I: piscina exterioara si gradina, living, bucatarie; nivelul II: 3 dormitoare cu usa, 3 bai cu dus, max. 6 pers., 180 m2).
Acesta oferă camere cu Wi-Fi gratuit şi aer condiţionat, TV prin satelit şi balcoane private. Toate camerele sunt dotate cu minibar şi un seif. Băile au o cadă, uscător de păr, oglindă cosmetică şi muzică de fundal.
Facilitati hotel: Hotelul L'Oceanica are o piscină în aer liber şi un centru spa. Oaspeţii de L'Oceanica se pot relaxa în baia turcească sau saună şi pot beneficia de un centru de fitness. Plaja este la numai 50 de metri distanţă, iar aici sunt disponibile activităţi de volei pe plajă, ski jet şi parasailing. Restaurantul Altitude, de pe acoperiş, oferă preparate din bucătăria turcească, cu vedere la Marea Mediterană şi Muntele Tahtali. De asemenea, sunt disponibile un restaurant mare tip bufet şi un snack-bar la piscină. În timpul nopţii, oaspeţii se pot bucura de muzică live la barul La Tulipe. La hotel este disponibilă o parcare privată gratuită.
Relaxare: Gratuit: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, darts, bocce, minigolf, animatie
Contra cost: masaj, biliard, sporturi nautice
Facilitati pentru copii: meniu in restaurant, 2 piscine (1 in Main Building, 1 in Annex), loc de joaca, mini-club (4-12 ani), carucior (contra cost), bona (contra cost), patut (gratuit), scaune inalte in restaurant
Plaja: Proprie, nisip/pietris. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Website hotel: https://www.loceanicahotel.com/eng/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.