Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA RAMIRA HOTEL

Descriere

Localizare: Hotelul este situat în centrul orașului Alanya la aprox. 800 m de plaja Kleopatra (serviciu de transfer gratuit), precum și la 1.1 km de centrul orașului (divertisment, viata de noapte de shopping).
Facilitati camere: Camere: Cele 141 de camere sunt situate în 3 clădiri. 75 camere duble pentru 2 sau 3 persoane, 20 camere de familie pentru 4 persoane, 23 camere spațioase pentru 4 persoane și 23 de camere economy pentru 2 persoane. Camere duble, camerele mari și camere de familie au un balcon standard; Camerele economy au un balcon francez.
Camerele mobilate plăcut, moderne sunt dotate cu WC, dus, uscator de par, seif, aer condiționat reglabil individual, TV cu recepție prin satelit, telefon, precum și un mini-bar.
Facilitati hotel: Clădirea principală este locul de recepție, restaurant bufet, restaurant și barul de la piscină. Între clădiri sunt două piscine, una cu tobogan de apă și o piscină pentru copii trecere prin vad. Prosoape de plajă în camerele (pentru a schimba taxa suplimentara), baie turcească, saună, cameră de masaj, studio de fitness, coafor, magazin, servicii de internet wireless în camere și în zonele publice (gratuit), mini club (6-12 ani, 1 iunie - 30 septembrie), loc de joaca pentru copii si o parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.