Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KILIKYA RESORT CAMYUVA

de la
1077 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Kilikya Resort Camyuva este situat in regiunea Camyuya, chiar pe malul marii, la 8 km distanta de Kemer si 65 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati camere: Hotelul dispune de un total de 228 camere, 149 camere standard (25m²; 2+1pers) in cladirea principala, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, 70 camere standard (22m²; 2+1pers), in cladirea Garden, 7 suite (65m²; max.4pax). Toate camerele dispun de baie proprie cu cada, dus si uscator de par,sistem de aer conditionat, telefon direct, caseta seif (contra-cost), mini bar, mocheta, TV prin satelit, si balcon.
Facilitati hotel: All inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, prajituri, ceai, cafea, bauturi alcoolice si non-alcoolice, mini-bar alimentat zilnic cu apa. Nu sunt incluse in all inclusive: toate bauturile din import, sucurile naturale de fructe, bauturile imbuteliate, room-service-ul.
Restaurant principal pentru bufet deschis, doua restaurante A ‘la Carte- specific italian si pescaresc, lobby bar, baruri la piscina, pe plaja, Disco bar. Contra cost: serviciul medical, baby sitting, spalatoria, uscatoria, coaforul, centrul comercial, rent a car, internet cafe-ul si jocurile pe calculator. PLAJA: Hotelul dispune de plaja privata cu nisip si pietricele, sezlongurile si umbrelele de soare gratuite, prosoapele de plaja sunt contra-cost. SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri tenis, tenis de masa, mini-fotbal, volei pe plaja fara plata. Contra cost: sporturile nautice, nocturna pentru terenul de tenis, echipamente, masaj, salonul de infrumusetare si biliard sunt contra-cost. Programe de divertisment pe toata durata zilei si seara, mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04- 12 ani. Proprietatea oferă parcare privată gratuită. Acces wifi contra cost.

Website hotel: http://www.kilikyaresort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.