Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KEMER DREAM HOTEL

   Yeni Mah Sehit Polis Cemal Ilgaz Cad No6 , 07980 Kemer, Turcia, Kemer, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
606 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 16.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, la 600 m de centrul orasului Kemer, la 350 m de propria plaja.
Facilitati camere: Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 4 nivele: 160 standard room (max. 2+1 pers., 18 m2); 20 family room cu o camera (max. 3+1 pers., 35 m2). Camerele Hotelului Kemer Dream au covor şi o baie privată cu uscător de păr. De asemenea, toate includ un minibar. Camerele au aer condiţionat, TV şi balcon.
Facilitati hotel: Are o piscină în aer liber, facilităţi de spa şi o zonă de plajă privată. Centrul spa include o baie turcească, saună şi sală de fitness. Se oferă şi servicii de masaj. În zonele publice este disponibil acces Wi-Fi gratuit. Hotelul Kemer Dream serveşte zilnic un mic dejun tip bufet. Puteţi savura mâncăruri tradiţionale şi internaţionale la restaurantul în stil bufet. Hotelul are parcare privată gratuită.
Relaxare: Gratuit: baie turceasca, sauna, sala de fitness, tenis de masa, darts;
Contra cost: masaj, sporturi nautice;
Facilitati pentru copii: 2 piscine, loc de joaca, mini-club (4-12 ani);
Plaja: Proprie, pietris. Bar pe plaja – nu este. La piscina si pe plaja, umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja – garantie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie