Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KEMAL BAY HOTEL

   Konakli Mah Mustafa Kemal Bulvari No 154a, Konakli, Alanya 07490, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotelul Kemal Bay este situat la 120 km de aeroportul Antalya, la 10 km de Alanya, la 3 km de statiunea Konakli, pe malul marii.
Facilitati camere: Construit în anul 1993 cu o suprafata totala 30 000 m2 si ultima renovare in anul 2012, hotelul este compus dintr-o cladire principala cu 6 nivele, o cladire cu 3 nivele & si o cladire cu 2 nivele (50% din camere cu vedere la mare): 296 standard room.
Dotari camere: dus sau cada, uscator de par, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (în ziua check in-ului apa, gratuit), seif (contra cost), pardoseala - mocheta sau parchet, balcon, curatenie în camera- zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai restaurant principal, 4 baruri, piscina exterioara, 2 tobogane, cabinet medical, coafor, lant de magazine, 4 sali de conferinta (pentru 50-300 pers.).
Pentru relaxare, gratuit: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, teren de tenis (cu suprafata de beton), darts, program de animatie, discoteca (acces gratuit).
Contra cost: masaj, jacuzzi, biliard, închirierea echipamentului de tenis, sporturi nautice, windsurfing (cu licenta).
Facilitati pentru copii: piscina, tobogan, loc de joaca, mini-club (4-12 ani).
Plaja: proprie, nisip, ponton. Pe plaja si la piscina: Umbrele, sezlonguri - gratuit. La piscina saltele - gratuit. Prosoape de plaja: Garantie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie