Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAYA PALAZZO GOLF RESORT

de la
1746 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.10.2024 - 21.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: este amplasat pe plaja, la 6 km de Belek, la 27 km de aeroportul din Antalya pe o suprafata totala de 120.000mp.
Facilitati hotel: restaurant principal, patiserie, baruri, restaurante A`la carte ( cu specific italian, asiatic, mediteranean, libanez - contra cost, cu rezervare in prealabil), 2 restaurante pentru copii, mini & junior club pentru copii 04 - 12 ani, teenage club pentru copii intre 13 - 16 ani, centru SPA (3500mp interior si 400mp exterior), fitness, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, sali de conferinta, doctor, spalatorie, plaja privata (200m lungime, include si ponton; sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit), piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina interioara incalzita, aqua park cu 7 tobogane pentru adulti si 4 pentru copii, jocuri la piscina, lectii de gatit, cursuri de dans, volei la piscina, program de animatie seara, internet cafe, disco in aer liber, cinema, spectacole acrobatice, darts, masa de tenis, hidrobiciclete, baschet, aerobic, yoga, pilates, acces internet Wi-Fi (gratuit), teren de golf.
Facilitati camere: 645 camere dispuse in 10 cladiri: principala cu 5 etaje, anexe cu 3 etaje si 13 vile, dotate cu halate si papuci de baie, uscator de par, telefon, acces internet Wi-Fi, aer conditionat, mini bar, TV-SAT.

Website hotel: http://www.riu.com/en/Paises/turkey/belek-antalya/hotel-riu-kaya-palazzo/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.