Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAMELYA SELIN HOTEL

Descriere

Localizare: Hotelul este situat pe malul mării. Centrul oraşului Side este la 8 km de hotel. Aeroportul din Antalya se află la aproximativ 60 km.
Facilitati camere: Camerele moderne ale Hotelului Selin sunt dotate cu un TV cu ecran plat, fierbător electric și un minibar. Toate camerele au balcon.
Facilitati hotel: Hotelul Selin oferă o zonă privată pe plaja Colakli și camere cu aer condiționat, cu vedere la mare sau la grădină. Hotelul are piscine în aer liber, tobogane cu apă, un centru spa și 3 terenuri de fotbal. Există 7 terenuri de tenis și 3 centre de fitness cu aer condiționat. Personalul de divertisment al hotelului organizează activități în timpul zilei şi susține spectacole în fiecare noapte. Restaurantul principal serveşte micul dejun, prânzul şi cina, sub formă de bufet. Puteți savura mâncăruri locale, precum și specialități internaționale. Barurile oferă o varietate de băuturi alcoolice şi nealcoolice, gustări şi cocteiluri. Alte facilitati includ un hol cu recepție 24 de ore și serviciu de check-out, un seif, acces la lift, un salon de coafură, un lounge cu TV și o discotecă.

Website hotel: http://kamelyacollection.com/hotels/selin-hotel/genel-bilgi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.