Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAMELYA FULYA

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, la 8 km de orasul Side, in staiunea Colakli, pe malul marii.
Parte a complexului Kamelya World, alaturi de hotel Selin si Kamelya Holiday Village, hotelul Kamelya Fulya 5*, este locul ideal in care sa pe petreceti o vacanta de vis alaturi de familie si prieteni.
Facilitati camere: Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 241 camere duble si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Camerele dispun de: telefon, TV, aer conditionat, acces la internet, mini-bar, ceainic, balcon, grup sanitar propriu, halat, oglinda de machiaj, uscator de par.
Facilitati hotel: Complexul oferă 241 camere în total, şi oaspeţii sunt întâmpinaţi într-un hol cu recepţie de 24 de ore şi check-out servicii, un seif, facilităţi de schimb valutar şi acces la lift pentru etajele superioare. Facilităţile suplimentare includ o sală de jocuri, salon de coafură, facilităţi de spălătorie, un minimarket, medic de gardă, parcare şi Internet-cafe. Oaspeţii mai tineri pot profita de terenul de joacă pentru copii sau clubul pentru copii. Proprietatea oferă piscine în aer liber, tobogane cu apă și un centru spa cu baie turcească și saună. Există 7 terenuri de tenis și un centru de fitness. De asemenea, vă puteți bucura de bowling sau puteți viziona un film la cinematograful hotelului. Restaurantul principal serveşte mic dejun, prânz şi cină tip bufet. Puteți savura mâncăruri locale, precum și specialități internaționale. Barurile oferă o varietate de băuturi alcoolice şi nealcoolice, gustări şi cocteiluri.
Activitati: zonă de plajă privată, teren de tenis, saună, sală de fitness, cameră de jocuri, spa & centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, karaoke, darts, bowling, baie turcească/baie de aburi, scufundări, piscină interioară (deschisă în sezon), închirieri biciclete, biciclete disponibile (gratuit), facilităţi de sporturi nautice la hotel.

Website hotel: http://kamelyacollection.com/hotels/fulya-hotel/genel-bilgi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.