Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL GOLDEN SUN

de la
839 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.09.2025 - 28.09.2025 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 42 km de aeroportul orasului Antalya, la 13 km de orasul Kemer, in statiunea Beldibi, la 450 m vis-a-vis de propria plaja.
Facilitati camere: Hotelul este alcatuit din 2 cladiri cu 2 nivele si 2 cladiri cu 3 nivele: 98 standard room (max. 2+2 pers., 13:20 m2). Aerisite şi luminoase, camerele hotelului Golden Sun se deschid către balcoane private cu vedere la munţi sau piscină. Toate sunt prevăzute cu baie proprie, aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar.
Facilitati hotel: Dispune de o plajă privată cu vedere la Marea Mediterană şi de piscine mari cu tobogane de apă. Oaspeţii se pot bucura de aromele tradiţionale ale bucătăriei turceşti la restaurantul hotelului, care dispune şi de o terasă lângă piscină. Este disponibilă o sală de jocuri cu biliard, iar locul de joacă pentru copii îi va distra pe cei mici. Accesul la Wi-Fi este gratuit în zonele publice, iar hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.