Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HEAVEN BEACH RESORT&SPA - ADULT ONLY

Descriere

Heaven Beach Resort & Spa este un hotel de 5 stele, situat in localitatea Kizilagac, statiunea Side, la 100 m de plaja, la 10 km de Manavgat si la o distanta de 65 km de aeroportul din Antalya. Cu un design plin de farmec, Heaven Beach Resort & Spa combina luxul si rafinamentul, oferindu-le turistilor o gama variata de servicii de inalta calitate pentru un sejur memorabil.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 253 de camere, 5 restaurante, 5 baruri, un club de noapte, o cafenea, 2 piscine pentru adulti, plaja privata dotata cu sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja, lift, magazine, centru de infrumusetare, centru de fitness, sali de conferinte, internet cafe, internet wi-fi, cinema, teren de tenis, mese de tenis. Turistii mai pot juca volei, biliard, sah, darts si pot beneficia de urmatoarele servicii: room service, inchiriere masini/biciclete/motociclete, transfer de la si catre aeroport, asistenta medicala, spalatorie, fax.
Facilitati camere: Hotelul Heaven Beach Resort & Spa are 253 de camere dotate cu balcon cu masa si scaune, baie cu dus, aer conditionat, televizor, telefon, internet wi-fi, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, uscator de par, seif. Se pot solicita camere pentru persoanele cu dizabilitati sau pentru nefumatori, iar curatenia se face zilnic. Servicii incluse in pret: sezlonguri, umbrelute, 1 prosop de baie/zi la pisicna si la plaja, piscina exterioara, piscina interioara, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, fitness, volei pe plaja, baschet, tenis de masa, darts, sah, table, srobic, aquagym, stretching, jocuri pe plaja, polo, animatie, disco, internet WI FI in zona receptiei, shuttle bus catre centrul comercial Lyra Park. Servicii contra cost: bauturile de import si de lux, bauturile imbuteliate, internet caf, biliard, masaj, peeling, masaj, tratamente cosmetice, serviciile la salonul de infrumusetare, coafor, magazinele din hotel, telefon, fax, copiator, rent a car, nocturna la terenul de tenis, spalatorie, jocuri video, sporturile nautice, cursuri de scufundari, room service. Activitati speciale: plimbari in natura, cursuri de arta si ceramica, lectii de gatit, lectii de dans, belly dance, turnee de sah si table.

Website hotel: http://www.heavenbeach.com/heaven-beach-resort/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.