Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GURAL PREMIER BELEK

   Iskele Mevkii, 07506 Belek, Turkey, Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotelul Gural Club Premier este situat la 35 km de aeroportul din Antalya si la 1 km fata de statiunea Belek.
Cazare: Hotelul dispune de urmatoarele tipuri de camere:
STANDARD ROOM - facilitati: baie cu cabina de dus, uscator de par, minibar, TV satelit, radio, aer ocnditionat, telefon, seif, podele ceramice si un balcon;
FAMILY ROOM- 2 camere cu usa de conexiune; facilitatile sunt aceleasi cu cele ale unei camere standard;
DELUXE ROOM- o singura camera, mai confortabila decat camera standard; facilitati: baie cu cabina de dus, uscator de par, minibar, TV satelit, radio, aer ocnditionat, telefon, seif, mocheta si un balcon;
DELUXE FAMILY- o singura camera mare; intr-o parte a camerei este mobilat un mic living; facilitati: o baie cu cada, TV plasma, minibar, radio, aer conditionat, telefon, seif, mocheta si un balcon;
SUITE ROOM - un dormitor (pat matrimonial) si un living (birou, un balcon) mobilate modern si o baie cu jacuzzi; facilitati: TV plasma, minibar, seif, telefon, uscator de par, mocheta.
KING SUITE- 2 camere cu usa de conexiune, un living si 2 bai (una cu jacuzzi, cealalta cu cabina de dus); facilitatile sunt aceleasi cu cele ale unei suite.
Servicii: All inclusive, Restaurant principal - bufet deschis pentru mic dejun, pranz si cina: toate bauturile locale (cu exceptia unor tipuri de vin), inghetata.
Facilitati: Restaurant principal - bufet deschis pentru mic dejun, pranz si cina: toate bauturile locale (cu exceptia unor tipuri de vin), inghetata; minibar (non-alcoolice), seif, spalatorie, schimb valutar, baby-sitting, rent-a-car, magazin de suveniruri, parcare.
Plaja: Privata, cu nisip. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape - gratuit.
Activitati: Aquapark - construit pe o suprafata de 15.000 mp, dispune de: 5 piscine, 8 tobogane pentru adulti, 10 tobogane pentru copii de diferite varste si o piscina de nisip speciala pentru copii; baie turceasca, sauna, jacuzzi, volei pe plaja, tenis de masa, baschet, sala fitness, step aerobic, gimnastica acvatica, darts, tir, spatiu de joaca pentru copii, mini-club (4 - 12 ani), club pentru tineri (13 - 17 ani), 4 terenuri de tenis pentru copii, lunapark, program de animatie.
Cu plata: centru SPA, masaj, cursuri de tenis, nocturna terenurilor de tenis, inchirierea rachetelor de tenis si a mingilor, biliard, sporturi acvatice.

Website hotel: http://www.guralpremier.com/en/belek.asp

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie