Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND PRESTIGE HOTEL & SPA

   Titreyengol Manavgat Antalya, 07600 Side, Turcia, Side, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
892 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.11.2024 - 04.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Grand Prestige este situat in regiunea Titreyengol, la 150 m de plaja, 75 km de aeroportul Antalya si 7 km de orasul vechi Side.
Facilitatile camerelor:In total sunt 348 de camere dintre care 314 camere standard (20 mp, 2 + 1 pax), 12 junior suite (37 mp, 2 + 1 pax), 21 senior suit (45 mp, max. 4 pax) si 1 king suit (105 mp, max. 4 pax). Toate camerele au baie privata, cu cada, dus, uscator de par, A / C centralizat, telefon, seif (contra cost), satelit TV si canale muzicale, minibar (doar bauturi racoritoare) si balcon.
Facilitatile hotelului :Restaurant principal pentru bufet deschis, restaurante A`La Carte: Sultan Sofra (bucatarie turceasca), Fish Restaurant (bucatarie mediteraneana), restaurant Italian si baruri in cadrul complexului. Asistenta medicala, baby sitting, spalatorie si curatatorie, coafor, conexiune la internet si jocuri pe calculator in cafenea, magazine, rent a car sunt contra cost.
Servicii: All inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, pranz, cina, gustari, toate bauturile locale alcoolice si nonalcoolice si restaurante A`La Carte cu rezervare in prealabil sunt fara plata. Toate bauturile din import, vinurile speciale, cocktailurile, bauturile de lux, sucurile de fructe si bauturile imbuteliate sunt contra cost.
Plaja: Plaja este privata de nisip situata la 150 m de hotel, cu sezlonguri, umbrelute si prosoape fara plata. Saltelele de pe plaja sunt contra cost.
Activitatie extra:piscine interioare si exterioare, tobogane, centru de fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, baschet, volei pe plaja, volei, sauna si baia turceasca sunt fara plata. jacuzzi, masajul, terenul de tenis in nocturna si sporturile de apa sunt contra cost. Programe zilnice de animatie si competitii, spectacole seara. Miniclub pentru copii intre 4 - 12 ani.

Website hotel: https://www.grandprestige.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie