Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND PARK LARA

de la
879 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: La numai 200 m de plaja sa privată, Grand Park Lara este un hotel all-inclusive, cu o piscină în aer liber și facilități de spa. Acesta oferă serviciu gratuit de transfer la plajă și camere cu aer condiționat, cu un TV cu ecran plat și minibar.
Facilitati camere: Hotelul are 472 camere, 4 cladiri separate conectate intre ele, 2 lifturi in fiecare cladire. Are urmatoarele tipuri de camere:
Camerele standard - are 22 m2, sunt dotate cu 1 pat dublu sau 2 paturi single, baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat individual, TV satelit, uscator de par, nu au balcon. Capacitate maxima 2+1 persoane.
Intrucat hotelul nu are supliment pentru camerele cu vedere la mare, nu putem garanta aceasta facilitate. Camerele se repartizeaza de receptive in functie de disponibilitati.
Camere family de luxe - au 36 m2, au usa cu conexiune, 2 dormitoare: 1 pat dublu+2 paturi single, 1 baie cu dus si WC, au balcon.
Toate facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere standard: baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat individual, TV satelit, uscator de par. Capacitate de minim 2 persoane, maxim 4 persoane.
Camere family elite - au 50 m2, usa cu conexiune, 2 dormitoare+1 living, 1 pat duble+2 paturi single+1 canapea, 1 baie cu dus+WC, au balcon.
Capacitatea minima este de 2 persoane, maxima de 6 persoane.
Toate facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere standard: baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat individual, TV satelit, uscator de par si sunt dotate in plus cu o chicineta.
Plaja si piscine: Plaja este la 200 m distanta de hotel.
Plaja este cu nisip, sezlonguri, prosoape, saltele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.