Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND PARK KEMER

de la
1332 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.10.2024 - 17.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Grand Park Kemer este situat chiar pe malul marii, la 28 km de aeroportul din Antalya.
Facilitati hotel: Hotelul ofera relaxare si rasfat tuturor celor care cauta sejururi in statiunea Kemer, una dintre cele mai frumoase statiuni de pe riviera turceasca. Hotelul dispune de piscine in aer liber, salon de infrumusetare, magazin de cadouri si suveniruri, sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj, sauna, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara, iar celor mici, personalul hotelului le-a pregatit un teren de joaca si multe activitati interesante.
Mai dispune de conexiune gratuita la internet (zone publice), camere de familie, parcare publica gratuita, camera pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, lift, seif, restaurant a la carte, bar, mic dejun in camera, room service, receptie deschisa non-stop, camera de bagaje, babysitting, spalatorie, curatatorie chimica, centru de afaceri, fax/copiator, salon de infrumusetare, magazin de cadouri si suveniruri, sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj, sauna, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara, zona de plaja privata, camera de jocuri, tenis de masa, darts, biliard, teren de joaca pentru copii, programe de animatie, piscine in aer liber, gradina, terasa.
Facilitati camere: Camerele sunt decorate in culori linistitoare, sunt luminoase datorita ferestrelor mari si au balcon mobilat, cu vedere la Marea Mediterana sau la padure.
Activitati si divertisment: Salon de infrumusetare, magazin de cadouri si suveniruri, sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj, sauna, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara, zona de plaja privata, camera de jocuri, tenis de masa, darts, biliard, teren de joaca pentru copii, programe de animatie, piscine in aer liber, gradina, terasa.
Facilitati copii: Loc de joaca, divertisment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.