Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRANADA LUXURY RESORT & SPA

de la
1056 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.10.2024 - 10.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Granada Luxury Resort & Spa este situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya, la 30 km de Alanya si la 30 km de Side, la 1 km de Okurcalar, pe malul marii. Construit in anul 2010, suprafata totala este de 24 000 m2.
Facilitati hotel: Restaurant principal, 6 restaurante a la carte (turcesc, italienesc, chinezesc, pescaresc, rusesc, Tappanyaki), 8 baruri, piscina exterioara (1.236 mp), piscina pentru copii (185 mp), aquapark, piscina interioara (135 mp), sauna, baie turceasca, baie cu aburi, centru fitness, mini club, programe de animatie, club de noapte, spectacole in timpul serii, muzica live, cinema, discoteca si cinema pentru copii, tenis de masa, darts.
Facilitati camere: Telefon, televizor LCD, minibar, seif, aer conditionat / incalzire centralizata, uscator de par, pardoseala din parchet, balcon (majoritatea camerelor).
Hotelul dispune de 450 camere, repartizate astfel:
-camere standard (suprafata 26-36 mp, capacitate maxima 3+1 pax);
-camere duplex (suprafata 65-75 mp, capacitate maxima 4 pax); la primul nivel: dormitor, baie cu dus; la al doilea nivel: dormitor, baie.
-king suite, (suprafata 500-600 mp, capacitate maxima 15 pax); la primul nivel: 4 dormitoare cu usa, living, bucatarie, sala de fitness, birou, biliard; la al doilea nivel: doua dormitoare cu usa, baie turceasca, sauna, baie cu aburi; 5 bai cu dus si jacuzzi
-princess suite, (suprafata 140 mp, capacitate maxima 5 +1 pax); la primul nivel: living cu bucatarie americana, dormitor cu usa, baie cu dus, terasa cu sezlonguri; la al doilea nivel: 2 dormitoare cu usa, 2 bai: una cu dus.
-deluxe suite (suprafata 50 mp, capacitate maxima 2+1 pax);
-jacuzzi deluxe suite (suprafata 60 mp, capacitate maxima 3+1 pax.);
-golf houses (suprafata 60-70 mp, capacitate maxima 2 pax). terasa cu iesire la piscina, sezlong, pardoseala - gresie.
-junior suite (suprafata 72 mp, capacitate maxima 2+1 pax);
-botanik suite (suprafata 60-70 mp, capacitate maxima 6+1 pax); vedere la mare, living, dormitor cu usa, terasa cu sezlong.
Sport / Divertisment: Hotelul dispune de piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, aqua park, centru fitnes, baie turceasca, tenis de masa. Se organizeaza programe de divertisment cu echipa de profesionisti, in timpul zilei, muzica live, cinema, mini club pentru copii cu program special, mini discoteca, competitii.
Servicii cu plata: sporturile nautice, bowlingul, biliardul si jocurile la calculator; acces internet in camera, internet caffe, nocturna terenului de tenis de camp, rezervare in restaurantele a la carte, babysitter, room service, masaj, tratamente in centrul spa&wellness, servicii medicale, fotograf, coafor, volei si fotbal, telefon, fax, curatatorie si spalatorie, narghilea, magazine, inchirieri masini.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.