Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRANADA LUXURY BELEK NOU 2017

de la
1207 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Granada Luxury Belek se află în Belek, la 2 km de parcul acvatic și delfinariul Troy. Parcarea privată este gratuită, iar conexiunea WiFi este disponibilă în întreaga proprietate.
Toate camerele de la Granada Luxury Belek sunt prevăzute cu aer condiționat, minibar, TV și cutie de valori. Vă puteți bucura de aerul mediteranean răcoritor de la balcon. Pentru mai mult confort, aveți la dispoziție o baie privată dotată cu duș.
La Granada Luxury Belek sunt diverse alternative de luat masa, precum restaurantul à la carte și restaurantul care servește mese tip bufet. Puteți să savurați băuturi reconfortante la bar. De asemenea, există un snack bar.
Granada Luxury Belek include un centru spa, un hamam, o saună și un centru de fitness. În plus, puteți să beneficiați de servicii de masaj.
Puteți să jucați tenis, tenis de masă și darts. Personalul amabil organizează programe de divertisment de seară pentru oaspeți și activități speciale pentru copii la clubul copiilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.