Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GANITA GARDEN SUITE HOTEL

   Kemalpasa Bulvari Konakli Mah No8, Alanya, Antalya, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotelul se afla in Konakli, la poalele muntiilor Taurus, de-a lungul marii Mediteraneene, la 110 km de aeroportul din Antalya, orasul Alanya se afla la 14 km de hotel.
Cazare: dispune de 230 camere moderne, in cladirea principala 151 Suites, 21 standard double room, in annexa 48 suites, 10 camere standard double, fiecare dintre aceste camere dispune de minibar, TV, telefon, seif, foen in baie.
Servicii: 3 restaurante, Royal Restaurant - feluri de mancare prefertate din toata lumea, Candle Restaurant - Bucataria Chinezeasca, la acest restaurant se face rezervare cu o zi inainte, Sofra Restaurant - mancare turceasca, pentru cina se face rezervare, si 5 baruri - Lobby Bar, Blue Bar, Beach Bar, Green Bar, Palm Bar.
Facilitati: mini club, lectii de dans - belly dance, aerobic, fitness, cinema pentru copii, aquapark, sauna, baie turceasca, si masaj, volei de plaja, tenis, fotbal de plaja, internet cafe.
Plaja si piscine: piscina cu topogane, umbrele, sezlong.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie