Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GALERI RESORT HOTEL

de la
938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: construit in 1996, renovat in 2012, cu o suprafata totala de 10.000mp, hotelul este situat pe plaja (de 100m lungime cu nisip si pietricele), la 30 km de Side, 35 km de Alanya si la 90 km de Antalya.
Facilitati hotel: restaurant principal de tip bufet cu preparate specifice: turcesti, internationale, vegetariene, patiserie, snack bar, cafenea, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, disco bar, vitamin bar (contra cost), băuturile alcoolice de import (contra cost), sport, piscina exterioara (400mp) - cu sectiune pentru copii, piscina interioara (105mp) - cu sectiune pentru copii, tobogane, baie turcească, saună, masaj, jacuzzi, sală de fitness, coafor, salon de infrumusetare, grădină, loc de joaca pentru copii, mini club, sala TV, club, recepție 24h, schimb valutar, acces la internet Wi-Fi (in spatiile publice), cabinet medical, facilitati pentru persoanele cu handicap, serviciu de trezire, curatatorie, spalatorie, parcare (pentru 30 de autoturisme), sali de conferinta, teren de tenis (in nocturna - contra cost), sezlongurile si umbrelutele pe plaja se ofera gratuit.
Facilitati camere: baie, telefon, uscator de par, aer conditionat, alarma de incendiu, minibar, serviciu de trezire, seif, TV prin satelit, balcon cu vedere. Hotel este compus dintr-o cladire principala cu 5 etaje si o cladire anexa cu 3 etaje.
-Standard room: 22 mp, grad maxim de acomodare 3pax.
-Family room: 30 mp grad maxim de acomodare 4pax.
-Family suite: 40 mp, 2 camere duble cu usa interconectoare, grad maxim de acomodare 4pax.
-Family room bunk bed: 28 mp, pat dublu + paturi supraetajate, grad maxim de acomodare 4pax.
-Standard room (in cladirea anexa): 23 mp, grad maxim de acomodare 4pax.

Website hotel: http://www.galerihotel.com/new/index_en.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.