Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ERKAL RESORT HOTEL

de la
486 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.07.2024 - 29.07.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Erkal Resort este localizat in Kemer, la 60 de km de aeroportul Antalya si la 300 m de propria plaja.
Facilitati camere: Hotelul este compus dintr-o cladire cu 4 nivele:
- 59 standard room (maxim 3 persoane, 21 m2);
- 6 family room cu 2 camere (2 dormitoare despartite de o usa, una dintre camere are pat supraetajat, maxim 4 persoane, 31 m2).
Dotari camere: dus, uscator de par, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (gol), seif (contra cost), pardoseala - gresie, balcon, curatenie in camera - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant principal, 2 baruri, piscina exterioara, medic - la cerere, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica.
Relaxare:
Gratuit: volei pe plaja, tenis de masa, darts.
Contra cost: baie turceasca, sauna, masaj, sporturi nautice pe plaja, lectii de diving.
Facilitati pentru copii: piscina, tobogan.
Plaja: Proprie, pietris/nisip. Bar pe plaja - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja – nu se ofera. Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit. Este posibilă parcarea privată gratuit la o locaţie în apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.