Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EFTALIA RESORT HOTEL

   Talatiye Mevkii, Konakli, Alanya, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
580 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.09.2024 - 15.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Eftalia Resort este situat la 120 km de aeroportul orasului Antalya, la 12 km de orasul Alanya, la 800 m de localitatea Konakli, la 150 m de plaja proprie.
Facilitati camere: Camerele amenajate confortabil au o baie cu baie / dus cu uscator de par, un balcon, un TV prin satelit, o linie telefonică directă, minibar, închiriere seif, aer condiţionat reglabil individual şi un queen-size, pat şi canapea. Camerele de familie au între 2 şi 3 dormitoare.
Facilitati hotel: Hotelul, care a fost renovat în 2006, cuprinde 255 camere în clădirea principală, din care 4 au acces pentru scaune cu rotile (disponibil la cerere), şi o clădire de familie cu 70 de camere. Există un lobby cu o recepţie de 24 de ore, ascensoare, un seif, un vestiar si un birou de schimb valutar. Printre alte facilitati oferite de hotel se numara un mic supermarket, un salon de frumuseţe, un coafor, un fotograf, un magazin de suveniruri, un bijutier, un magazin de ceasuri, închiriere auto, un televizor şi sală de lectură. Opţiunile includ un Internet café, 4 baruri (piscină, lobby, snack si baruri pe plaja) si 3 restaurante. Pentru o taxă de oaspeţii pot face uz de spălătorie, fax şi servicii de asistenţă medicală. Oaspeţii mai tineri pot profita de locul de joacă şi să ia parte la activităţi de club pentru copii. Parcarea este disponibila pentru cei care sosesc cu masina.
Hotelul Eftalia Resort mai dispune de urmatoarele facilitati: 2 restaurante a la carte - bucatarie internationala si turceasca (cu rezervare, contra cost, meniuri dietetice), restaurant principal, 6 baruri, piscina acoperita, 3 piscine exterioare, 3 tobogane de apa, cabinet medical, muzica live, SPA, rent-a-car, 2 sali de conferinta ( 120-150 persoane).
Relaxare si sport:
Gratuit: animatie, sauna, jacuzzi, baie turceasca, baie cu aburi, sala fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, mini-fotbal, tenis de masa, darts, discoteca ( bauturile gratuit pana la 00:30)
Contra cost: masaj, biliard, aparate de joc, internet-cafe, squash, canoe, sporturi acvatice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie