Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELPHIN BOTANIK

   Alara Tourism Center, Okurcalar 07425, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
1312 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.09.2024 - 12.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Construit in anul 1988 si renovat in 2014, cu o suprafata totala de 90.000 mp este situat in Okurcular, la 32 km de Alanya si Side, si la 90 km de aeroportul Antalya.
Facilitati hotel: piscine exterioare, piscine pentru copii, tobogane cu apa, centru SPA, fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, terenuri de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, sporturi nautice, program de animatie, show-uri seara, mini club si junior club pentru copii, restaurantul principal cu bufet deschis, restaurante A la Carte, baruri amplasate in diverse locatii ale complexului hotelier, disco club, internet (gratuit in lobby), sala de conferinte (capacitate de 50 de locuri, dotata cu flipchart, DVD-Player, CD-Player, TV).
Facilitati camere: dispune de 457 de camere repartizate in 3 cladiri situate intr-o frumoasa gradina. Toate camerele au balcon sau terasa cu vedere spre mare sau spre gradina, baie cu dus/cada si uscator de par, A/C, telefon, pardoseala din parchet laminat, mini bar, seif, TV satelit. Toate camerele au mobilier nou.
-standard room suprafata 27 m2, grad maxim de acomodare 2+2 sau 3+1.
-family room suprafata 54 m2, grad maxim de acomodare 4 sau 4+1 (formate din 2 incaperi cu usa interconectoare).
Plaja: privata de nisip si pietricele cu o lungime de 300 m; prosoapele, sezlongurile si umbrelele sunt oferite gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie