Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT & SPA

   Uckum Tepesi Mevkii Antalya, 07507 Belek, Turkey, Belek, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Hotel Crystal Tat Golf Beach Resort And Spa situat la 35 km de aeroport si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 5 km de localitatea Kadriye, pe malul marii.
Construit in anul 1992, cu o suprafata totala de 120.000 m2, ultima restaurare : in anul 2008. Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 4 nivele si una cu 6 nivele (50 % din camere au vedere la mare): 333 standard room (4 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3 pers., 32 m2); 10 junior suite cu o camera (2 twin beds + sofa, max. 3 pers., 41 m2); 69 family room cu 2 camere (hol, dormitor cu usa, max. 4 pers., 48 m2); 4 Honeymoon suite cu 2 camere (hol, dormitor cu usa, baie cu jacuzzi, max. 2 pers., 68 m2).
Cazare: 158 de camere au vedere la mare. Camerele sunt dotate cu: balcon sau terasa,canal parchet, sistem electronic de blocare card, aer conditionat si incalzire, TV prin satelit și muzică, mini-bar, seif, telefon cu linie directa, wireless-Internet, sistem de aspersoare și detector de incendiu. Facilități de baie: telefon, uscător de păr și duș / WC.
Facilitati: contra cost: coafor, centru comercial, centru SPA, masaj / Peeling, doctor, curățătorie chimică, spălătorie, colț internet, închirieri auto, babysitting, Cabane private la plajă. Gratuit: Sauna baie turcească, baie de aburi, Jacuzzi / piscină interioară, parcare, seif,, sezlonguri, umbră, șezlong saltea la piscină și la plajă, plajă prosop (cu carte de prosop / contra depozit) conexiune la internet wireless - în camere, hol și zonele publice (până la 56 Kbps la internet este gratuit, peste 56 Kbps internet se datorează taxa.)

Website hotel: http://www.crystalhotels.com.tr/en/hotel/crystal-tat-beach-golf-resort--spa/17

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie