Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA

   Bingesik Mevkii Kumkoy Yolu, Antalya, 07330 Side, Turkey, Side, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
1455 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotel Crystal Sunrise Queen Luxury Resort And Spa este situat pe plaja din Side - Kumkoy, la 65 km de aeroportul international Antalya si la 70 km de centrul orasului Antalya.
Cazare: Hotelul nostru este intr-adevar un paradis pentru cuplurile de toate varstele si pentru familiile cu copii. Cu o capacitate de 495 si 1250 paturi, 362 camere au vedere la mare si balcon. Facilitatile camerelor: parchet sau marmura, aer conditionat sau incalzire, plasma TV cu antena satelit si canale de muzica, minibar, seif, telefon direct, detector de incendiu. Facilitatile bailor: telefon, uscator de par, alimentarea cu energie 220 V. Hotelul are 212 camere standard din care 3 camere sunt pentru persoanele cu dizabilitati, 58 camere Standard Terrace, 51 camere Deluxe Terrace, 9 camere Deluxe Honeymoon, 31 camere Suite, 134 camere Family.
Servicii: Cu plata: cuptor cu microunde (in camera, cu comanda in prealabil), DVD player (la cerere), inchiriere carucioare, ceainice, telefon pentru copii (Walkie - Talky), scaun de copii, perne de copii, incalzitoare de biberoane.
Facilitati: Sauna, baie turceasca, piscina interioara, parcarea, baia de aburi, umbrela de soare, seif, prosoape plaja, serviciul de trezire dimineata, conexiunea internet wireless in camera si lobby - fara plataMiniclub pentru copii: filme - zilnic, loc de joaca pentru copii. Cinema in aer liber - 3 filme/saptamana. Centru de sanatate si infrumusetare, special SPA, Bali masaj, piscina cu hidromasaj, paturi de relaxare, jacuzzi.
Plaja si piscine: Plaja privata cu nisip fin de 180 m lungime si 110 latime, precum si o varietate de piscine ca: piscina Family, piscina Mini, piscine - caderi de apa pentru adulti si pentru copii
Sporturi: Rachete de tenis, mingii tenis, lectii de tenis, sporturi de apa, biliard, canoe, surfing (cu certificat)- cu plata.
Activitati: Baie de aburi, SPA si centru de infrumusetare, baie turceasca, sauna, piscina interioara, centru fitness, sporturi de apa. Pentru copii: piscina, miniclubul si locul de joaca sunt disponibile pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani.

Website hotel: http://www.crystalhotels.com.tr/en/hotel/crystal-sunrise-queen-luxury-resort--spa/23

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie