Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA

   Ataturk Cad Kemer, 07980 Kemer, Turkey, Kemer, Turcia Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Hotelul a fost construit in 2004 pe o suprafata de 29.000 mp si este situat in statiunea Kemer, la o distanta de 55 km de Aeroport International Antalya si 38 km de centrul orasului Antalya.Hotelul este un adevarat paradis pentru cuplurile de toate varstele cat si pentru familiile cu copii.
Cazare: Hotelul este compus din 2 cladiri principale de 3 si 4 etaje, plus 9 cladiri apart cu 3 etaje. Hotelul detine 366 camere in total.
Facilitati camere: Mocheta, card electronic de acces, aer conditionat si incalzire centralizata, satellite tv si canal de muzica, minibar (fara plata, umplut zilnic cu bauturi racoritoare), seif (fara plata), telefon cu linie directa, internet wireless, detector de incendiu.Telefon, uscator de par, dus.
Camerele pentru persoane cu dizabilitati sunt disponibile.
Camere standard : 271 camere in total din care 3 camere pentru persoane cu dizabilitati; capacitatea maxima este de 3 persoane, iar suprafata este de 24mp; este o camera cu 1 pat dublu si 1 pat single, 1 baie, pentru un cuplu sau maxim 3 persoane.
Camere family F1: in total sunt 89 camere family cu o capacitate de maxim 4 persoane, cu o suprafata de 38 mp; camerele sunt formate dintr-un dormitor (pat dublu si pat single), 1 living room ( canapea si pat single), 1 baie.
Camere superior family F2: In total 4 camere superior family cu o capacitate maxima de 5 persoane si o suprafata de 50 mp; sunt formate din 2 dormitoare (1 pat dublu si 2 paturi single), 1 living room (canapea si pat single) si 1 baie.
Camere ultra superior suite: in total sunt 2 camere cu o capacitate de maxim 3 persoane si suprafata de 50mp; sunt formate dintr-un dormitor (pat dublu), living pe colt, 1 baie cu Jacuzzi, aranjate Vip.
In acord cu legea turca, consumul de tutun in camere este interzis.
Facilitati hotel: Sala de conferinte( max 300 pax); Fara plata: parcare, internet wireless; Cu plata: centru spa complet echipat, salon infrumusetare, doctor, spalatorie, curatatorie, internet cafe, telefon, fax. Animalele de companie nu sunt permise in hotel. In toate hotelurile Crystal, in zonele interioare si in camere, fumatul este interzis.
Plaja si piscine: Hotelul este situat pe plaja.Plaja este privata, de nisip si pietris cu o lungime de 180 m si 30 m ; aqua parc, piscina interioara incalzita, piscine in gradina , piscina copii; o piscina speciala pentru copii cu aqua parc si miniclub cu loc de joaca copii pentru copii intre 4-12 ani . Intre 01.04.-31.10 piscina interioara nu este incalzita. Fara plata: sezlonguri, umbrele si saltele, prosop plaja ( cu card/depozit).
Sporturi: Fara plata: baie turceasca, sauna, piscina interioara/Jacuzzi, teren tenis, centru fitness, dart, aerobic, gimnastica acvatica, volei de plaja, baschet, tenis de masa.Cu plata : masaj , sala de jocuri, billiard, masa de fotbal, nocturna teren tenis, rachete tenis/mingi, sporturi de apa motorizate si non-motorizate.
Activitati: Animatie pe parcursul zilei, spectacole seara, muzica life (in unele zile ale saptamanii) si disco.

Website hotel: http://www.crystalhotels.com.tr/en/hotel/crystal-aura-beach-resort---spa/10

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie