Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CROWN SUNSHINE SIDE

Descriere

Localizare: Crown Sunshine este situat in localitatea Gündogdu, la 12 km de orasul Side si la cca. 50 km de aeroportul din Antalya, iar la 570 m se afla plaja proprie.
Facilitati hotel: Fiind un resort de 5 stele, Crown Sunshine ofera oaspetilor care ii trec pragul, numeroase facilitati: receptie 24 h, room service, piscina, restaurant bufet cu terasa, 3 restaurante cu specific culinar diferit (turcesc, italienesc si pescaresc), baruri, lobby, centru de fitness, salon infrumusetare, baie turceasca, jacuzzi, WiFi (disponibil in incinta hotelului). Se pot practica sporturi acvatice, tenis de masa, volei de plaja, etc.
Facilitati camere: Cele 289 de camere confortabile ale hotelului, utilate si mobilate modern, dispun de: baie cu dus si toaleta, uscator de par, seif, TV si canale prin satelit, servicii de curatenie, minibar, telefon, parchet laminat si balcon.

Website hotel: http://crownsidesunshine.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.