Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONCORDE DE LUXE RESORT

de la
2204 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Concorde Deluxe Resort este situat la 10 km fata de aeroportul din Antalya si la 16 km de centrul orasului Antalya.
Facilitati camere: Toate camerele sunt decorate in stil modern, sunt dotate cu baie privata cu cada / dus, telefon, uscator de par, minibar (apa si bauturi racoritoare, bere reimprospatat zilnic) TV satelit, muzica, conexiune internet, aer conditionat, mocheta, seif si balcon.
Piscine: Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii
Alte facilitati: Le Buffet - restaurant principal; restaurantele A`La Carte - Da Vinci (Italian), Asiana (chinezesc si japonez), Dafne (turcesc), Poseidon (pescaresc), Vinario (contra cost) - toate sunt cu rezervare in avans; baruri pe toata intinderea complexului hotelier. Doctor, baby sitting, curatatorie, spalatorie, coafor, jocuri pe calculator, rent a car, magazine sunt contra cost; tobogan de apa, sala de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, jacuzzi, trei terenuri de tenis, volei pe plaja, basket, sporturi acvatice nemotorizate, mini fotbal - sunt fara cost suplimentar. Sporturile acvatice motorizate, nocturna pentru terenul de tenis, bowling - ul, biliardul, salonul de infrumusetare, Spa, masajul sunt contra cost.
Program de animatie in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii.
Servicii suplimentare: Habana Bar, Room Service (alimente și băuturi de pe cardul de meniu disponibil între 07:00 - 01:00), Carpe Diem Spa, Masaj, Carpe Diem Spa baie turcească, saună cu aburi, doctor-asistentă medicală, Concorde Shop, plaja si pavilioane Pool , saloane de coafură, telefon și fax, spălătorie - curățătorie și călcat, de supraveghere a copiilor, Împrumut auto, Shopping Centre, Toate Sporturi motorizate de apă și sporturi nautice activități care necesită o licență, școală de scufundări, bowling (cu rezervare), snooker, iluminat de tenis , lectii de tenis, Shisha, serviciu de transfer în cetate (sosire și de plecare specific), serviciu de transfer VIP, conexiune la internet în zonele comune și conexiune de mare viteză la internet în camere (cablu și wireless), Închiriere biciclete, cărucior (taxa de utilizare de zi cu zi se aplică), se aplică pentru scaun cu rotile (taxe de utilizare de zi cu zi).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.