Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB ARES KEMER

de la
563 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.09.2025 - 14.09.2025 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Ares Hotel este situat la 350 de metri de cea mai apropiată plajă. Centrul orașului Kemer este la 3 km, iar centrul orașului Antalya este la 43 km de sediul.Hotelul are o suprafața totală - 4000 m2. Aeroportul din Antalya este la 57 km distanță.
Facilitati camere: Toate camerele de la Kemer Club Ares sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit, dus, foehn, seif, balcon, curatenie in camera de 3 ori pe saptamana, schimbarea de lenjerie de 3 ori pe saptamana. Baia privată include un duș în timp ce balconul oferă vedere la piscină si seif.
Facilitati hotel: Club Ares Kemer oferă o piscină în aer liber cu umbrele și șezlonguri gratuite. De asemenea, vine cu o grădină și acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit. Activitățile de relaxare includ saună, baie turcească și servicii de masaj, piscina in aer liber, umbrele si sezlonguri.
Mese: Servicii all-inclusive includ micul dejun, prânz și cină. Puteți savura băuturi alcoolice și non-alcoolice la barul de la piscină pe tot parcursul zilei.
Relaxare: Activități de relaxare includ saună, baie turcească și servicii de masaj.
Plaja:Publica, pietris. Nu exista bar pe plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - contra cost. Prosoape pe plaja - contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.