Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENGER BEACH RESORT & SPA

Descriere

Acest hotel de vacanţă este situat pe plaja de nisip privată între Manavgat si Alanya în districtul Kizilot. Manavgat este la 15 km distanţă, oraşul istoric de partea cu site-urile sale antice 20 km. Aeroportul Antalya este la o distanta de 90 km. Hotelul oferă 268 camere, recepţie de 24 de ore, săli de întâlnire, Wi-Fi gratuit în zonele publice, 3 restaurante, 4 baruri, centru de fitness, piscină spa şi de wellness, piscină interioară şi în aer liber, pentru copii, loc de joaca, magazine, facilităţi de închiriere auto, de sport şi parcare gratuită.
Facilități: Anul construcției - 2011, numărul de etaje (clădirea principală) - 5, numărul total de camere - 268, camere duble - 198, persoanele cu handicap-friendly camere - 3, , Aer conditionat in zonele publice, 24 de ore recepție, acces lift, magazin, grădină, Wired Internet cu taxa, Room service cu taxa, Spălătorie serviciu cu taxa, servicii medicale cu taxa, terasă la soare, Gym, bar, Restaurant, zonă de nefumători, zonă pentru fumători, snack bar la piscină, aer condiționat în Restaurant, Sala de conferinte, zona pentru copii de înot, șezlonguri, umbrele de soare, club pentru copii ", Program de divertisment pentru adulți, Program de divertisment pentru copii, teatrul / auditoriu, sala de jocuri, club de noapte, sauna, liliac de aburi, masaj cu taxa, centru de spa tratamente taxa cu, salon de coafură, bufet pentru micul dejun, masa de prânz bufet, cina bufet, à la carte pentru cină, tenis de masă, srobics, volei de plajă, piscină / snooker cu taxa, bowling cu taxa, tenis cu taxa, darts cu taxa.
Dotari camere: Pat matrimonial, Baie, duș, Cada, uscător de păr, balcon, seif, aer condiționat reglementate central, telefon cu linie directa, radio, minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.