Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLA RESORT & SPA

   Cumhuriyet Caddesi No11 Colakli Mevkii Antalya, 07330 Side, Turcia, Side, Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizarea unitatii de cazare: Hotelul Bella Resort 5*, este situat pe plaja la 55 km de aeroportul Antalya, la 12 km de Side, si la 15 km de Manavgat.
Descrierea unitatii de cazare: Bella Resort Hotels, AKA Tourism Corp, este o unitate lider in sectorul turismului, iar compania a servit turismului Turciei din 1976 cu moto-ul: “viziune corpotiva, infrastructura solida si leadership”, iar misiunea hotelul Bella Resort 5*, este aceea de a satisface clientul cu ajutorul personalului, selectat prin dovada profesionalismului. Hotelul este construit pe o suprafata de 23.000 m², cu o arhitectura unica, cu un peisaj specific, si plajele cu nisip fin.
Conditii de cazare: Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 181 camere standard, 12 junior suite, 38 family suite, 3 king suite, 11 apartamente si 2 camere pentru persoana cu dizabilitati.
Camere dispun de: mini-bar, aer conditionat, TV, seif, grup sanitar propriu.
Servicii si Facilitati Hotel
Hotelul are urmatoarele facilitati si servicii: receptie, restaurant (cu scaune pentru copii), sah, mini fotbal, animatie, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, teren de tenis, solar, tratamente cosmetice, internet café, wireless, spalatorie, coafor, baby sitter, car rental, shopping mall, masa de tennis, snooker, billiard, sporturi acvatice, sala de fitness, aerobic, gimnastica, darts, SPA, piscine interioare, piscine exterioare, piscine cu tobogane, masaj, tratamente cosmetice, sala de conferinta, disco kid’s club, mini disco, show-uri tematice.

Website hotel: http://www.bellaresorthotels.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie