Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELEK SEAGATE RESORT HOTEL

Descriere

Localizare: construit in 2005, cu o suprafata totala de 7800mp, hotelul este situat in regiunea Bogazkent, la 45 km de orasul Antalya, la 5 km de Belek si la 13 km de Serik.
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurante A la Carte, baruri, plaja privata (nisipoasa,sezlongurile si umbrele sunt oferite gratuit), piscina interioara si exterioara cu tobogane, sala de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, masaj, volei, volei pe plaja, sporturi nautice, tenis de masa, terenuri de tenis, program de divertisment in timpul zilei si seara spectacole, mini club pentru copii, parcare, magazine, club, sala de conferinta.
Facilitati camere: 235 camere dotate cu baie cu cada / dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, seif, mini bar, TV SAT, pardoseala din parchet laminat, balcon.
Camere: standard room: suprafata 22mp, grad max. de acomodare 2ad+1c, large room: suprafata 29mp, grad max. de acomodare 3ad+1c
Sistem de masa: Ultra All Inclusive: mese tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata, pranz, gustari dupa amiaza, cina si gustari tarzii, toate bauturile locale si standard de import, alcoolice si racoritoare, sucuri naturale de fructe (gratuit) numai la micul dejun, inghetata intre anumite ore.
Servicii contra cost: doctor, salon de infrumusetare, baby sitting, spalatorie, telefon, fax, internet, magazine, rent a car, sporturi de apa motorizate, serviciile centrului SPA, biliard, nocturna pentru terenurile de tenis, bauturile speciale de import, sucurile naturale de fructe (exceptie micul dejun), vinurile speciale, toate bauturile imbuteliate, restaurantele A’la Carte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.