Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAIA LARA

Descriere

Localizare: Hotelul Baia Lara este situat in statiunea Lara, la o distanta de 17 km fata de Antalya si 15 km de aeroport, pe plaja.
Facilitati camere: Camerele standard au 30 - 35 mp, mocheta, baie privata cu uscator de par, telefon, seif (gratuit), minibar reumplut zilnic cu apa, racoritoare si bere (gratuit), TV LCD cu satelit, balcon sau terasa. Suitele au 45 mp si dispun de 1 dormitor si 1 living, ambele camere au TV, mocheta si vedere spre mare. Camerele pentru persoane cu dizabilitati sunt localizate la parter si sunt amenajate special pentru a veni in ajutorul acestora. 80% din camere au vedere spre mare. Conectare la internet in camere (cu plata).
Cazare: Standard Rooms (min. 1 and max. 4 pax):: Dimensiuni Cameră variază de la 28 m2 la 40 m2 . Toate camerele au baie ( cu duș sau cadă ) , WC , telefon , seif , mini bar , TV prin satelit , TV LCD , DVD player , fierbător , ceai si cafea , Unități de zi , uscător de păr . Pardoseală este mocheta . Există camere fie doar cu un balcon sau o fereastră franceză balcony.The Camerele sunt cu vedere la mare sau vedere la uscat . Camerele Quadriple are o canapea ca un pat pentru oameni patrulea .
Handicap Rooms: Acest tip de camere este proiectat în conformitate cu standardele ISO . Handicap Camerele sunt situate la etajul holului . Dimensiunea camerei este de 35 m2 . Există o baie special , WC , telefon , Seif , Mini Bar , TV prin satelit , TV LCD , DVD player , fierbător , ceai si cafea , Unități de zi , uscător de păr . Pardoseală este mocheta. Există camere fie doar cu un balcon sau o fereastră balcon francez . Camerele sunt cu vedere la mare sau vedere la uscat .
Family Rooms (max 4 pax) : dimensiune camera este de 45 m2 . Sala cuprinde două unități conectate printr-o ușă . Una dintre unități este mobilat cu un pat francez și în cel de al doilea puteți găsi două paturi twin. Numai o baie ( cu duș sau o baie ) , WC , telefon , Seif , Mini - bar , TV prin satelit , DVD player , fierbător , ceai si cafea , două televizoare LCD ( unul în fiecare unitate ) , Unități de zi , uscător de păr sunt prevăzute în cameră . Pardoseală este mocheta . Există camere fie doar cu un balcon sau o fereastră franceză balcony.The Camerele sunt cu vedere la mare sau vedere la uscat .
Suite (max 2 pax) : Dimensiunea Rooms este de 45 m2 . Sala cuprinde două unități conectate printr-o ușă . Una dintre unități este mobilat cu un pat francez și în cel de al doilea , puteți găsi o zonă de relaxare . Numai o baie ( cu duș sau o baie ) , WC , telefon , Seif , Mini - bar , TV prin satelit , DVD player , fierbător , ceai si cafea , două televizoare LCD ( unul în fiecare unitate ) , Unități de zi , uscător de păr sunt prevăzute în Junior Suite . Pardoseală este mocheta . Există camere fie doar cu un balcon sau balcon fereastră franceză . Camerele sunt cu vedere la mare sau vedere la uscat .
Piscine: Piscine exterioare (principala - 2000 mp, relax - 900 mp, piscina pentru copii - 100 mp, piscina cu 3 tobogane - 300 mp) piscina interioara incalzita - 175 mp.
Alte facilitati: Restaurant principal interior si exterior (capacitate 800 persoane), 4 restaurante A`La Carte pescaresc, italian, mexican (cu plata), discoteca, sala de conferinte, magazine, asistenta medicala, telefon / fax, spalatorie si curatatorie, room service, coafor, internet cafe, centru de imfrumusetare si SPA - activitati cu plata. Hotelul nu accepta animale de companie,fitness, hamam, sauna, jacuzzi, teren de tenis, baschet, volei pe plaja ping pong, darts, sporturi de apa care nu necesita carburanti, mini club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 04 - 12 ani, aerobic, parcare, wireless internet in zona receptiei - activitati gratuite. Sporturile de apa care necesita carburanti, nocturna, bowling, biliard, jocurile electronice, masajul, tratamentele, centrul SPA sunt cu plata. Hotelul dispune de echipa pentru animatie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.