Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASIA BEACH RESORT

Descriere

Localizare: Hotelul este construit pe malul mării Mediterane din Alanya, la 3 km de centrul statiunii Alanya si la circa 98 km de aeroport. Hotelul oferă vederi uimitoare la mare și munte, împreună cu vederi unice ale castelului, care pe timp de noapte sunt incantatoare.
Facilitati camere: Hotelul a fost creat pentru a vă oferi cel mai bun confort posibil și, în același timp, pentru a oferi activități, divertisment și relaxare în timp ce vă aflați in vacanta. Camerele sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, TV, telefon, minibar, fierbator, unele au balcon. Camerele standard au intre 28 - 41 mp si pot acomoda pana la 3+1; in functie de capacitate ele pot avea pat dublu, pat single si o canapea. Camerele family au 39 mp, pot acomoda 3+1 si au pat dublu, paturi suprapuse si canapea. Camerele family suit au 58-74 mp si pot acomoda maxim 5+1 si au doua dormitoare separate prin usa.
Facilitati hotel: Hotelul are propria plajă de nisip privată, împreună cu un dig unde puteți face plajă, va puteti relaxa sau puteti practica sporturi nautice. Alte facilitati: restaurant, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, centru spa, fitness, cinema, amfiteatru, bowling, camera de jocuri, miniclub.

Website hotel: http://www.asiabeachresort.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.