Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARCANUS SIDE RESORT


Descriere

Acest hotel este situat pe o plajă de nisip privată, cu o stație de andocare deasupra apei turcoaz din Marea Mediterană. Side este la 3 km distanță, cu amfiteatru și orașul vechi, și este la 5 km de Manavgat. Restaurante, magazine, baruri și cluburi de noapte pot fi găsite în centrul turistic, aproximativ 4 km distanță, iar centrul orașului este de aproximativ 6 km de hotel. Există o stație de tren de 25 m de hotel.
Facilități: Anul construcției - 1988, Anul cel mai recent renovare - 2012, Numărul etajelor (clădirea principală) - 6, numărul total de camere - 463, camere duble - 444, de handicap-friendly camere - 5, Resort, Visa, MasterCard , aer conditionat in zonele publice, recepție 24 de ore, facilitati de schimb valutar, acces lift, stand de ziare, Supermarket, Magazin, Grădină, acoperire telefon mobil, Internet prin cablu, cameră cu service taxoni, Serviciu de spălătorie cu taxoni, serviciul medical cu taxa, terasă la soare, Gym, cafenea, bar, restaurant, zona de nefumători, Zonă pentru fumători, Scaune înalte, snack bar la piscină, aer conditionat in restaurant, zona de înot pentru copii, șezlonguri, umbrele de soare, loc de joacă pentru copii, club pentru copii ", Program de divertisment pentru adulți, Program de divertisment pentru copii, salon TV, Teatru / auditoriu, sala de jocuri, club de noapte, sauna, baie de aburi, cadă cu hidromasaj cu taxoni, Masaj cu taxa, tratamente spa cu taxoni, salon de coafură,
Dotari camere:scaun cu rotile accesibil, pentru persoanele cu handicap-friendly baie, pat dublu, baie, duș, cadă, uscător de păr, balcon, mochetă, seif, încălzire centrală, aer condiționat central reglementate, telefon direct, minibar, bucătărie.

Website hotel: http://arcanushotels.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.