Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBA RESORT HOTEL

de la
804 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat pe malul marii, la 65 km de centrul orasului Antalya si la 55 km de aeroport
Descriere: Hotelul a fost construit in anul 1999, ultima renovare a avut loc in anul 2013. Hotelul are o suprafata totala de 110.000 mp. Acesta dispune de 467 camere repartizate in 10 cladiri cu 4 etaje.
Dotari camera: suprafata camerelor este intre 26 si 52mp si suntdotate cu telefon, LCD TV, minibar, set cafea si ceai plus ceanic, seif (contra cost), aer conditionat centralizat, internet wireless (contra cost), baie cu cada, uscator de par, mocheta, balcon. Cutatenia in camere se face zilnic, prosoapele si lenjeria de pat se schimba de 3 ori pe saptamina .
Facilitati generale: Hotelul oferta oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, baruri, piscine: active pool cu 4 topogane; o piscina pentru copii cu un minitopogan; dolphin pool: cu o piscina pentru copii cu un minitopogan; piscina interioara incalzita si jacuzzi; sauna, hammam, voleyball, football, minigolf, darts, zumba, centru de fitness, tragere cu arcul si pusca cu aer comprimat, teren de tenis ( nocturna este contracost), animatie, spectacole seara, discoteca, cinema, internet WI-FI in lobby.
Servicii cu plata: fresh-uri, room service, bauturile de import, centrul spa, masaj, fotograf, centru medical, sporturi acvatice, 2 terenuri de tenis pe nocturna, lectii tenis, sala de jocuri, echitatie cu ponei, acces internet la centrul de afaceri, magazine, centru de infrumusetare.
Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina cu un minitopogan, miniclubmini club (4-12 ani), club pentru adolescenti (13-17 ani), mini bufet pentru copii, mini disco, zoo.
.Plaja: veti gasi o plaja privata de nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.