Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADALYA ELITE RESORT

de la
1887 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotel Adalya Elite Resort este situat pe plaja, la 10 km fata de centrul orasului Antaya, la 10km fata de aeroport.
Este un hotel nou, deschis in anul 2016 cu o suprafata de 45.000 mp, dispune de 525 camere.
Dotari camere: camere intre 39 si 64 mp dotate cu telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, baie cu dus/cada, parchet, uscator de par, aparat de ceai si cafea.
Facilitati generale: Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: 1 restaurant principal cu terasa, 5 restaurante a la carte (italian, turcesc, mexican, asiatic, pescaresc), patiserie, mai multe baruri, 7 piscine de mai multe feluri: exterioara standard, cu valuri, semi olipmica, cu tobogane, interioara, de copii si de relaxare, aquapark, internet, baie turceasca, sauna, centru fitness, parcare, tenis de masa, parc de distractii, gimnastica in piscina, tricicleta si barca, animatie, discoteca, muzica live.
Servicii cu plata: sporturile pe apa (sporturi motorizate), tratamente in centrul spa, masaj, curatatorie, magazine de suveniruri, haine, de bijuterii, doctor, curatatorie, rent-a-car.
Facilitati copii: hotelul pune la dispozitia copiilor piscina cu multe tobogane, mini club (4-12 ani), loc de joaca pentru copii.
Plaja: privata de nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.